Educația și Cultura sunt cei mai importanți factori ai dezvoltării sociale. Ne învață să gândim creativ, să fim deschiși și să eliminăm stereotipurile. Acestea sunt caracteristicile care garantează dezvoltarea fiecărei societăți. 

AdLittera a devenit un brand sinonim cu promisiunea de a oferi produse și servicii culturale remarcabile. Succesul tuturor programelor noastre educaționale se bazează pe inovare continuă, componentă definitorie de performanță care oferă beneficii importante pentru Industria creativă și culturală (ICC).

Din 2009, AdLittera a stabilit, în mod repetat, standarde atractive pentru piețele culturale nișate. Din aceste mici succese pe care AdLittera le-a avut în ICC au derivat alte proiecte pe care le oferim multianual publicului larg din România. Prin participarea la cultură și datorită schimburilor culturale, pe de o parte, ne creăm identitatea, respectul pentru tradiție și sentimentul de apartenență la o comunitate și istoria acesteia și, pe de altă parte, suntem mai inovativi și toleranți.

AdLittera înțelege necesitatea de susținere a industriei culturale, astfel am conceput și produs proiecte private, finanțate de granturi sau în colaborare cu insituțiile statului. Atragem clienți inteligenți din sectorul privat, care înțeleg misiunea și avantajele unui management cultural făcut cu responsabilitate. Pentru clienții care doresc să își promoveze imaginea în industria creativă le propunem diverse moduri de a ajunge un brand cu prestigiu. Datorită experienței în managementul programelor culturale este facil să stimulăm componenta emoțională și spirituală a publicului, pentru a mări cota de credibilitate a mărcii, escaladând treptele încrederii până la prestigiu.

Partenerilor interesați de susținerea mediului creativ le facilităm accesul la publicul deștept prin transferul asocierilor pozitive din mediul cultural, eloborăm strategii pe termen scurt, mediu și lung, în funcție de obiectivele stabilite.

Prin programele edutainment și culturale AdLittera asigură un portofoliu de produse și servicii accesibile publicului larg. Cercetarea pieței și sondarea opiniei publice ne pun în raport direct cu dorințele și nevoile oamenilor.